Vælg den rigtige gravsten

Sådan bestiller du:

Her kan du starte bestillingen af en gravsten. Du skal vælge ”Gravsten til gravplæne”, hvis der er valgt en fællesgrav i plæne, hvor stenen ligger plant i græsset. Er der valgt et individuelt gravsted, skal du vælge ”Gravsten til urnegrav”.
 

Sådan produceres stenen:

For at sikre den rigtige pris, fremstilles alle gravsten på vores centralværksted i Danmark af danske professionelle stenhuggere. Hvis du vil vide mere om virksomheden bag nettogravsten.dk, kan du klikke på fanen ”Om os”. Når stenen er færdigproduceret, leveres den til materialegården på den pågældende kirkegård. Husk at du kan vælge, at få en af vore professionelle stenhuggere til at pålægge stenen for dig.

Den rigtige pris i en god kvalitet:

nettogravsten.dk kan levere gravstenen til en attraktiv pris. Det skyldes, at vi har et begrænset sortiment og en standardiseret produktion med færre valgmuligheder. Hvis du har behov for en mere personlig løsning, hvor der kan tages yderligere hensyn til dine individuelle ønsker og behov, bør du bruge den lokale stenhugger.
Find den nærmeste stenhugger klik – her

Gravsten til gravplæne (Fællesgrav)

Denne gravsten anvendes, når der er valgt fællesgrav, typisk i plænen. Kirkegården kan have klausuler (servitutter), der bestemmer hvilken størrelse sten, der må anvendes. Dette skal undersøges inden stenen bestilles.

Gravsten til urnegrav (Individuelt gravsted)

Denne gravsten anvendes, når der er tale om et individuelt gravsted, typisk til urnenedsættelse. Urnegravsteder varierer i størrelsen, men har ofte kvadratiske mål på godt 1 x 1 m.

Gravsten til kistegrav (Stort individuelt gravsted)

Kistegravsteder er typisk store gravsteder i mange varierende udformninger. Normalt anvendes større monumenter, der bør købes i samarbejde med den lokalt forankrede stenhugger. Se nærmeste stenhuggeri.