Spørgsmål og svar:

Svar:
nettogravsten.dk er en del af Danske Stenhuggerier. Danske Stenhuggerier er Danmarks største producent af gravsten med afdelinger i 50 danske byer. Firmaet leverer næsten halvdelen af alle nye gravsten, der opstilles på danske kirkegårde. I Danske Stenhuggeriers afdelinger lægges vægt på sublim kundeservice og et stort og individuelt udvalg. Medarbejderne er lokalt forankrede, og kender kirkegårdenes traditioner og sædvaner.

Svar:
Ja. Selv om Forbrugeraftaleloven ikke indeholder fortrydelsesret for specialfremstillede produkter (§ 18, stk. 6) tilbyder nettogravsten.dk alligevel, at du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter ordredatoen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du ikke ringe til os. Du skal skrive til salg@nettogravsten.dk med årsag til, hvorfor du fortryder købet. Dette skyldes at vi gerne vil bruge dine oplysninger til at forbedre den service vi tilbyder hos nettogravsten.dk. Du må ikke selv returnere gravstenen. Den vil blive afhentet af nettogravsten.dk´s personale.

Svar:
nettogravsten.dk leverer et standardiseret produkt til den lavest mulige omkostning. Derfor kan vi ikke påtage os at levere gravsten til ikke-brofaste øer i Danmark, til udenlandske kirkegårde, med specielle skrifttyper, til opsætning sammen med pårørende osv. Denne service leveres af moderselskabet Danske Stenhuggeriers afdelinger, som kan kontaktes via linket på nettogravsten.dk’s forside. Hvis en ordre afvises, kontakter nettogravsten.dk altid kunden med en specifik begrundelse.

Svar:
Så snart vi modtager din ordre, gennemgår vi den med vores stenhugger. Skulle vi have spørgsmål til din gravsten kontakter vi dig. Vi sender først regningen når din bestilling er godkendt af vores stenhugger og dig. På denne regning fremgår betalingsoplysninger, som du skal bruge ved bankoverførsel.

Værd at vide om gravsten:

Svar:
En bagstøtte i rigtig granit sørger for, at stenen står solidt på skrå, og er en æstetisk pæn løsning. Alternativt laver man en lille vold af jord bag gravstenen, eller man placerer en skærv at beton eller lignende, til at holde stenen på plads.

På nettogravsten.dk leverer vi et meget begrænset sortiment, hvor sten, former og størrelser er standardiserede for hurtigere og billigere produktion.

For at holde det billigt, er det dig som kunde der er ansvarlig for at undersøge og forholde dig til kirkegårdens regler. Den del af servicen kan du selv udføre, og dermed holde prisen på selve gravstenen så billig som muligt.

Alternativet til selv at bestille en gravsten på nettogravsten.dk er, at henvende dig til den nærmeste Danske Stenhugger. Stenhuggeren vejleder gerne om de mange muligheder for sten, inskription, dekoration og symboler.

Hos den lokale stenhugger kan du vælge imellem flere forskellig typer af gravsten, inskriptioner, dekorationer og symboler.

Find din billige gravsten
Klik dig ind på gravsten og vælg den gravstenstype du har brug for. Du kan vælge mellem 5 forskellige sten til gravplæne og 10 forskellige gravsten til individuelle gravsteder.

Herefter vælger du skrifttype, hvad der skal stå på gravstenen og eventuel dekoration.

Svar:
Den billigste løsning man kan vælge er, at gravstenen leveres til kirkegårdens materialegård. Det betyder, at man selv er ansvarlig for, at placere stenen på det konkrete gravsted. Dette er den normale praksis for internetlevering af gravsten. Hos nettogravsten.dk kan man imidlertidigt tilvælge, at få en professionel stenhugger til at placere stenen korrekt på gravstedet.

De specifikke gravsten, skrifttyper og dekorationer på nettogravsten.dk finder du kun online.

Du finder ikke de samme produkter i Danske Stenhuggeriers forretninger.

nettogravsten.dk har sit eget standardiserede sortiment. Gravstenene er enklere og lidt tyndere end tilsvarende gravsten i Danske Stenhuggeriers forretninger. Det er fordi nettogravsten.dk har stor fokus på, at sortimentet online skal være konkurrencedygtig på prisen.

Søger du et større udvalg af gravstene, skrifttyper og dekorationer henviser vi til den nærmeste Danske Stenhuggeri. Her finder du vejledning og hjælp til at finde den passende gravsten.

Online bestillinger foretages ved gå ind på gravsten, hvor du vælger den type sten du ønsker. Efter at have valgt sten skal du vælge skrifttype, ønskede tekst til stenen og eventuel dekoration.

Der er ingen der kan opnå ekstra rabat på priserne hos nettogravsten.dk.

Der ydes ikke rabat til nogen kundegrupper. Vi har de lave priser på gravstene fordi konceptet er bygget op omkring få udvalgte sten, skrifttyper og dekorationer.

Der ydes heller ikke rabat på gravsten til indkøbsforeninger, firmaordninger og tilsvarende.

nettogravsten.dk sponsorerer ikke andre organisationer, og bruger ikke penge på markedsføring udenfor internettet. Dette er for at optimere forholdet mellem pris og kvalitet på vores gravsten.

Priserne på nettogravsten.dk er den samme for alle brugere.