HANDELSBETINGELSER

Når du handler i webshoppen på www.nettogravsten.dk, handler du med:

Danske Stenhuggerier A/S
CVR nr. 25838823
Malervej 1
8766 Nørre Snede
salg@nettogravsten.dk
Telefonnummer 72 30 10 51

Generelt

Du kan altid skrive til os på salg@nettogravsten.dk hvis du ønsker kopi af din faktura og ordrebekræftelse.
Alle priser på hjemmesiden er dagspriser og opdateres løbende. Priserne inkluderer 25% moms og andre afgifter.

Bestilling

Bestilling af varer sker via vores webshop på www.nettogravsten.dk. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Du vil modtage en endelig ordrebekræftelse på bestillingen umiddelbart herefter.
Hvis der er tvivl i forbindelse med din bestilling, vil du blive kontaktet pr. mail eller telefon af vores servicemedarbejder for afklaring af spørgsmål.
Ordrer, der modtages i weekenden og på helligdage, bliver behandlet førstkommende hverdag. Varer leveres kun på hverdage.
Når du handler med www.nettogravsten.dk indgås aftaler på dansk. 

Betaling

Når stenen er produceret, vil du modtage en faktura. Du skal ikke betale denne faktura, da beløbet automatisk trækkes på det kort, som du har angivet ved bestillingen. Betalingen trækkes samtidig med, at stenen leveres fra det danske produktionsanlæg.

Du kan alene betale med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, eDankort og PayPal. Ved PayPal er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
De oplysninger, du indtaster i forbindelse med dit betalingskort, bliver krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der har adgang til disse. Hverken nettogravsten.dk eller andre har mulighed for at læse dine data.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.nettogravsten.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.nettogravsten.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Når du bestiller varer på www.nettogravsten.dk, vil stenen som hovedregel blive leveret til den pågældende kirkegårds materialegård. Det er muligt at bestille gravstenen til opsætning på konkret gravsted mod en merpris.
www.nettogravsten.dk tilbyder ikke, at kunder kan afhente varer.
Levering sker KUN indenfor Danmarks grænser til alle landsdele, brofaste øer, samt på Bornholm. Der tilbydes ikke levering til Grønland og Færøerne, samt øvrigt udland.
Leveringen sker normalt ca. 14 dage efter bestillingen. Leveringstiden kan forsinkes, hvis der opstår produktionsfejl i forbindelse med fremstilling af gravstenen. Du vil altid modtage en e-mail eller opringning herom.
Ved køb på nettogravsten.dk tages der ikke et fragtgebyr.
Levering sker ved nettogravsten.dk’s eget personale.

Reklamation

Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller manglen ved stenen. Reklamerer du inden for to måneder, efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Eventuel returnering af sten, når reklamationen er berettiget, SKAL foretages af nettogravsten.dk’s personale. Ønsker du en gravsten indleveret til reklamation bedes du kontakte os på salg@nettogravsten.dk, så kommer vi selv og henter gravstenen, uden udgift for dig.
Virksomheden refunderer ikke fragtomkostninger til tredjepart.

Du bedes så detaljeret som muligt, oplyse hvad problemet er. 

Fortrydelsesret

En gravsten er en specialfremstillet vare, der normalt ikke er omfattet af fortrydelsesretten i Forbrugeraftaleloven. Imidlertid tilbyder nettogravsten.dk alligevel at købet kan fortrydes i op til 14 dage fra bestillingsdagen. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du henvende dig skriftligt på salg@nettogravsten.dk. VIGTIGT: Du må ikke selv arrangere returnering af gravstenen. Den vil blive afhentet af nettogravsten.dk´s personale uden omkostninger for dig.

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, inden for 14 dage fra bestillingsdagen afhenter vort personale stenen senest 14 dage herefter. Når værkstedet har konstateret at stenen ikke har skader, tilbagebetales beløbet omgående til din konto.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresseinformationer, telefonnummer, mailadresse, fødselsdato, dødsdato, gravstedsidentifikation, billeder.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere og fakturere varen til dig.

 

Danske Stenhuggerier A/S videregiver i få tilfælde data til eksterne samarbejdspartnere. Disse videregivelser er nødvendige for at opfylde ordren på gravsten hos os. Vi videregiver data i følgende forbindelser:

 

Bestilling af bogstaver
Ved valg af bronze-bogstaver på sten, skal disse købes ved underleverandører. Dette betyder, at informationer om bogstaver, tal og tegn til den ønskede skrift i bronze videregives til denne underleverandør. Da der typisk fremgår persondata i denne skrift anses denne videregivelse som videregivelse af persondata. Denne videregivelse gives i overensstemmelse med persondataforordningens §6, stk. 1, nr. 2.

 

Personoplysningerne registreres hos Danske Stenhuggerier A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på nettogravsten er Danske Stenhuggerier A/S. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: persondata@stenhuggeri-as.dk.

For mere information læs vores persondatapolitik her.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte salg@nettogravsten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08-07-19